Download Catedrala Adormirea Maicii Domnului PNG

Download Catedrala Adormirea Maicii Domnului PNG. The dormition of the theotokos cathedral (romanian: More images for catedrala adormirea maicii domnului »

Catedrala Adormirea Maicii Domnului Iluminata Arhitectural Deva Ziare Com
Catedrala Adormirea Maicii Domnului Iluminata Arhitectural Deva Ziare Com from s1.ziareromania.ro
Catedrala veche dispune de o orgă clasică rieger cu 21 de registre, adusă din austria în anul 1904. See full list on ro.wikipedia.org See full list on ro.wikipedia.org

Se continuă cu slujba prohodului maicii domnului, oficiată de ps timotei prahoveanul, episcopul vicar al arhiepiscopiei bucureştilor, la altarul exterior al catedralei patriarhale.

Catedrala adormirea maicii domnului biserica romano catolică biserica reformată cladirea centrului de cultură și artă sălaj fântâna cu îngerași statuia wesselényi muzeul județean de istorie și artă muzeul de artă ioan sima zalău obiective turistice din judetul sălaj complexul arheologic porolissum A decedat la 16 ianuarie 1829, la iași, la vârsta de 66 de ani, fiind înmormântat în partea de nord, la mij. Ea mai are și alte ornamente bisericești: Altarul central a fost confecționat la roma, iar cele laterale la padova, cu marmură adusă de la veneția.


LihatTutupKomentar